Transmuraal Incident Melding (TIM)

Wilt u melding maken van een incident dat zich heeft voorgedaan in de de samenwerking tussen huisartspraktijk en ziekenhuis, dan kunt u gebruik maken van het TIM formulier. Specialisten of medewerkers van Ziekenhuis Rivierenland kunnen ook melden via het VMS Meldformulier, waarbij het incident op de afdeling Transmuraal Incident Melden gemeld kan worden.
Volgens de opgestelde procedure komt uw melding terecht bij de TIM coördinator, Karin van Mil. Zij stuurt een kopie van de melding naar de TIM Commissie. Van deze commissie maken, naast de TIM coördinator, Károly Illy (kinderarts, voorzitter CPV ZR) en Ruth Ramaker (huisarts, voorzitter CHV Gelders Rivierenland) deel uit. De TIM cie zal de melding bespreken en analyseren. Indien nodig zal de TIM commissie de melding doorzetten naar relevante LPV's in het ziekenhuis of VIM commissies van de huisartsenpraktijk of de HAP.

Voor incidenten in de ketenzorg (DM, CVRM, COPD) dienen de huisartsen de meldprocedures te volgen van de eigen zorggroep. Specialisten kunnen dit TIM formulier gebruiken. De TIM coördinator zorgt dan voor de verdere afhandeling binnen de ketenzorg en het inlichten van de commissies zorginhoud indien nodig.

Inloggen


Wachtwoord vergeten?

Contactinformatie

(0344) 67 38 23
connect@zrt.nl

Postadres

Postbus 6024

4000 HA Tiel


Bezoekadres

Pres. Kennedylaan 1

4002 WP Tiel