SWC 2016, 2018 en 2020

SWC 2020 Samen hogerop!
Op 27 november 2020 vondt er in navolging van de geannuleerde Sandwich cursus een dag met werksessie plaats. Deze dag stond geheel in het teken van de vraag: Samen de zorg veranderen; hoe doe je dat in Rivierenland. Een hele dag tijdens de Sandwichcursus 2020 maakte plaats voor - per thema - drie korte digitale sessies, waarin zorgprofessionals uit de regio met elkaar vernieuwende zorgconcepten voor toekomstbestendige zorg in Rivierenland opstellen. 


22-24 en 26-28 maart 2020 zou alweer de 12e Sandwichcursus plaatsvinden. We zouden SAMEN HOGEROP gaan in het Limburgse heuvelland, dichtbij het hoogtste punt van Nederland, 322 meter boven NAP. Door de maatregelen omtrent het coronavirus is de nascholing voor de 146 aangemelde artsen en specialisten geannuleerd.
De voorbereidingen om een programma neer te zetten waarin leren in samenwerking, maar ook ontspanning en cultuur centraal staan waren bijna afgerond en hebben we voor nu even geparkeerd.

KieKen (Kijkje in elkaars Keuken) kan het gehele jaar door, en daarvoor kunt u zich aanmelden bij CONNECT door een mail te sturen naar Connect@zrt.nl.  Voor deze Sandwichcursus stond ook een posterpresentatie op het programma, waarvoor wij een aantal te presenteren verhalen hebben ontvangen; deze zullen in extra edities van de CONNECT Snelwijzer alsnog gepresenteerd worden.

SWC 2018 De bakens verzetten
De boot was ingeruild voor de zee en de duinen. De overige elementen van deze tweejaarlijkse nascholing voor huisartsen, specialisten, specialisten ouderengeneeskunde en apothekers in de regio Rivierenland boden een prikkelend programma en gezellige contacten. In deze 11e editie werd in een modern drieluik de zorg, de arts en de patiënt centraal gesteld. 
De presentaties van alle sprekers kunt u terugvinden in de CONNECT-app, bij het betreffende onderdeel, onder Onderwerp of onder literatuur. De foto's die de cursusleiding heeft gemaakt kunt u benaderen via de link voor Cursus I en Cursus II onder Algemene mededelingen.    

SWC 2016 Een reis door de tijd
De presentaties en de foto's van SWC 2016 kunt u na inloggen vinden op de volgende pagina.

Inloggen


Wachtwoord vergeten?

Contactinformatie

(0344) 67 38 23
connect@zrt.nl

Postadres

Postbus 6024

4000 HA Tiel


Bezoekadres

Pres. Kennedylaan 1

4002 WP Tiel