Sandwichcursus

SWC 2020 Samen hogerop!
22-24 en 26-28 maart 2020 vindt alweer de 12e Sandwichcursus plaats. We gaan SAMEN HOGEROP in het Limburgse heuvelland, dichtbij het hoogtste punt van Nederland, 322 meter boven NAP.
De voorbereidingen zijn in volle gang om een programma neer te zetten waarin leren in samenwerking, maar ook ontspanning en cultuur centraal staan.
Inmiddels zijn de uitnodigingen verstuurd en kunnen de aanmeldingen (zie button rechts) gedaan worden. Wilt u KieKen (Kijkje in elkaars Keuken) of op dag1 uw verhaal presenteren aan de hand van een poster, stuur dan een mail naar Connect@zrt.nl

 

 

SWC 2018 De bakens verzetten
De boot was ingeruild voor de zee en de duinen. De overige elementen van deze tweejaarlijkse nascholing voor huisartsen, specialisten, specialisten ouderengeneeskunde en apothekers in de regio Rivierenland boden een prikkelend programma en gezellige contacten. In deze 11e editie werd in een modern drieluik de zorg, de arts en de patiënt centraal gesteld. 
De presentaties van alle sprekers kunt u terugvinden in de CONNECT-app, bij het betreffende onderdeel, onder Onderwerp of onder literatuur. De foto's die de cursusleiding heeft gemaakt kunt u benaderen via de link voor Cursus I en Cursus II onder Algemene mededelingen.    

SWC 2016 Een reis door de tijd
De presentaties en de foto's van SWC 2016 kunt u na inloggen vinden op de volgende pagina.


Tweejaarlijkse nascholing
De Sandwichcursus (SWC) is een begrip onder de zorgverleners in Rivierenland. Iedere twee jaar organiseert CONNECT deze driedaagse nascholing voor alle huisartsen, specialisten, specialisten ouderengeneeskunde en apothekers in de regio Rivierenland. De eerste SWC vond plaats in 1996. CONNECT staat in de organisatie niet alleen. In de Stuurgroep Sandwichcursus zijn bestuurders, specialisten en huisartsen van Ziekenhuis Rivierenland en de Werkgroep Deskundigheidsbevordering Huisartsen (WDH) Gelders Rivierenland vertegenwoordigd. Tijdens de driedaagse cursus komen actuele onderwerpen aan bod, aangedragen en gepresenteerd vanuit de eigen gelederen.

Inloggen


Wachtwoord vergeten?

Contactinformatie

(0344) 67 38 23
connect@zrt.nl

Postadres

Postbus 6024

4000 HA Tiel


Bezoekadres

Pres. Kennedylaan 1

4002 WP Tiel