Sandwichcursus

SWC 2018 De bakens verzetten
Op 18 en 22 maart 2018 was het weer zover. De Sandwichcursus 2018 ging van start. De boot is ingeruild voor de zee en de duinen. De overige elementen van deze tweejaarlijkse nascholing voor huisartsen, specialisten, specialisten ouderengeneeskunde en apothekers in de regio Rivierenland boden een prikkelend programma en gezellige contacten. In deze 11e editie werd in een modern drieluik de zorg, de arts en de patiënt centraal gesteld. 
De presentaties van alle sprekers kunt u terugvinden in de CONNECT-app, bij het betreffende onderdeel, onder Onderwerp of onder literatuur. De foto's die de cursusleiding heeft gemaakt kunt u benaderen via de link voor Cursus I en Cursus II onder Algemene mededelingen.
Als u niet aan de cursus heeft deelgenomen en wel interesse heeft om de informatie over deze nascholing te bekijken, dan kunt u contact opnemen met CONNECT.

    

 

SWC 2016 Een reis door de tijd
De presentaties en de foto's van SWC 2016 kunt u na inloggen vinden op de volgende pagina.


Tweejaarlijkse nascholing
De Sandwichcursus (SWC) is een begrip onder de zorgverleners in Rivierenland. Iedere twee jaar organiseert CONNECT deze driedaagse nascholing voor alle huisartsen, specialisten, specialisten ouderengeneeskunde en apothekers in de regio Rivierenland. De eerste SWC vond plaats in 1996. CONNECT staat in de organisatie niet alleen. In de Stuurgroep Sandwichcursus zijn bestuurders, specialisten en huisartsen van Ziekenhuis Rivierenland en de Werkgroep Deskundigheidsbevordering Huisartsen (WDH) Gelders Rivierenland vertegenwoordigd. Tijdens de driedaagse cursus komen actuele onderwerpen aan bod, aangedragen en gepresenteerd vanuit de eigen gelederen.

Inloggen


Wachtwoord vergeten?

Contactinformatie

(0344) 67 38 23
connect@zrt.nl

Postadres

Postbus 6024

4000 HA Tiel


Bezoekadres

Pres. Kennedylaan 1

4002 WP Tiel